onsdag 13. januar 2016

Den spede begynnelsen

Sånn. Da er den laget - fellesbloggen. Håper det kan bli gøy!Bakgrunnen for denne bloggen er at jeg liker å skrive. Liker å blogge. Liker å lese. Men det er artigere hvis vi er flere som kan skravle sammen. Hvis vi er flere som deler det vi er opptatt av. Av de jeg har invitert er det mange kattefolk selvfølgelig. Noen er hundemennesker. Ellers vet jeg at mange er håndarbeidsmennesker og noen av oss er interessert i slektsforskning på ett eller annet nivå. Så er det helt sikkert noen som er opptatt av andre ting. De som kjenner meg vet jo at jeg har dilla på sopp om høsten, og min nye dille nå er mat. Dvs, jeg skal prøve å bli interessert i mat så jeg har bestemt meg for å gjøre det litt vanskeligere for meg selv med å ha som mål å spise vegan/vegetarian to ganger pr uke + lavkarbo et par ganger per uke. Det er du selv som bestemmer hva du vil skrive om, så velger vi om vi vil lese eller ikke. Kardemommeloven gjelder. Det er viktig!


Jeg kjenner så langt alle som er invitert, men ikke alle kjenner hverandre. Jeg tror det er greit å holde antallet bidragsytere på under 10, men tar gjerne imot innspill hvis det er noen der ute dere har veldig lyst til å ha med så inviterer vi dem. Noen er mer erfarne bloggere enn andre. Kanskje en eller to erfarne vil være admin med meg?

En annen ting som er viktig er at bloggen er offentlig. Tenk på det når dere skriver :)


Sissel

1 kommentar:

  1. Når det gjelder lavkarbo, så er det ikke noe enten eller ;) Men heldigvis så betyr ikke lavkarbo nullkarbo. Uansett, skal du prøve å implementere lavkarbo så bør du nok holde sukkernivået så lavt som mulig ellers i uka også, for ellers kan du oppleve at du går opp i vekt. Selv om det ikke er vektnedgang som er fokus, men mat-trivsel, så bør du vite hva det er du holder på med.

    SvarSlett